Monday, June 18, 2012

cara nak hack p1 wimax password:P

Ada sesiapa tak kat sini yang guna P1 wimax jelir lidah Kat sini aku nak pesan kepada pembaca-pembaca semua
 JANGAN la guna P1 wimax+wifi+WEP (auto define). SEBABNYA :: Izinkan aku tunjukkan 1 contoh bagi korang paham.
 Kat area rumah member-member aku banyak signal P1 Wimax yang sampai (ada slow ada laju). Cuba korang tengok bawah, ada kah korang pun familiar dengan KOD tersebut? 06F3B4 Itu adalah KOD default signal bagi modem p1 wimax+wifi+WEP(auto define). 
Dan yang best nye korang tengok tutorial bawah ni:p _________________
 ~ signal tu = 06F3B4 ~ buang angka yang kat depan sekali. Biar tinggal camni je : 6F3B4
 ~ Tambah KOD 1FFB0 sebelum KOD kata 6F3B4 .
 Biar jadi camni : 6F3B41FFB0 Ambil KOD yang kita buat tadi tu,
 kemudian taip kat tempat yang mintak password bila korang nk connet ke signal tu.
 (WEP KEY = 6F3B41FFB0)
 Dapat connect kan? yesss!! kau dah jadi HACKERS! Hahaha.
.tengok la, password untuk login ke modem pun owner die tak tukar-tukar…


 CREATED BY:SMILEY crew..

0 comments:

Post a Comment